UNOIT søger systemudvikler

UNOIT ApS er på udkig efter en ny kollega, der har interesse for og måske erfaring med at udvikle og vedligeholde webbaserede databaseløsninger til den kommunale sektor. Du er desuden kvalitetsbevidst, selvstændig og er nysgerrig på både nye teknologier og på at levere it-systemer til den kommunale sektor.

Om UNOIT

Vi er en virksomhed med i dag 5 ansatte, som har eksisteret i fem år. Vi er en virksomhed i vækst og blev sidste år kåret som gazellevirksomhed af Børsen.

Vores hovedopgave er at udvikle og drifte IT-løsninger til uddannelsesområdet som Software as a Service. Det er vores mission at skabe kommunale IT-systemer som er både effektive, brugervenlige og teknologisk moderne. Vi sætter en ære i at finde nye simple løsninger til kendte komplekse problemer. Via simple processer og tæt kontakt til slutbrugerne, skaber vi løsninger af høj kvalitet.

Om stillingen

Du vil, som en del af vores udviklingsteam, komme til at arbejde med videreudvikling af vores eksisterende webbaserede IT-systemer. Du vil få rig mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver og teknologier. Du vil komme til at arbejde med udvikling af komplette løsninger, fra front-end til back-end til database. Omgangstonen er uformel, og der er rum til at få indflydelse på egne opgaver.

Du har erfaring med følgende teknologier:
  - JavaScript
  - Linux

Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med:
  - SQL
  - RubyOnRails

Din profil

Vi søger en dygtig udvikler, eventuelt nyuddannet, med en relevant it-uddannelse, f.eks. datamatiker, datalog, eller tilsvarende. Du skal foruden have interesse for at indgå i et udviklingsteam, som arbejder ud fra agile principper. Vi søger tillige en person, som passer ind i en mindre virksomhed med vægt på følgende:
  - Du kan arbejde selvstændigt
  - Du er kvalitetsbevidst
  - Du er nysgerrig på ny teknologi
  - Du taler og skriver dansk og engelsk

UNOIT tilbyder:
  - En uformel hverdag i en virksomhed med flad struktur
  - Stor grad af selvbestemmelse i planlægningen af dine opgaver
  - En rolig hverdag, hvor du får god tid til dine opgaver
  - 6 ugers ferie
  - God kantineordning
  - Gode muligheder for efteruddannelse

Flere oplysninger om UNOIT

Du kan læse mere på vores hjemmeside: www.unoit.dk. Du er også velkommen til at kontakte udviklingschef Kim Jensen på tlf. 70 777 128, e-mail .

Løn og ansættelse

Dit arbejdssted bliver Stamholmen 157, 2650 Hvidovre. Ansættelsesvilkår sker i henhold til funktionærlov. Lønnen forhandles på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at søge stillingen snarest muligt. CV og ansøgning sendes til mail: .

Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.